Professionele voice-over voice-over

Guus heeft veel ervaring met het opnemen van voice-overs. Er wordt uitsluitend gewerkt met de beste studioapparatuur en software om een kwalitatieve voice-over af te leveren. Iedere voice-over is maatwerk en Guus weet de voor u geschikte tone of voice te gebruiken. U ontvangt meerdere takes en betaald pas achteraf. Guus levert de voice-over binnen 24 uur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak kennis met de stem van Guus

Maak kennis met de stem van Guus Speel nu af

Een goede voice-over zet kracht bij De juiste tone of voice!

"Het belang van het gebruik van het juiste stemgeluid wordt soms onderschat. Na goed geluisterd te hebben naar uw wensen en uw uiteindelijke doel, duik ik de studio in. Zo kan ik bijvoorbeeld verschillende intonaties gebruiken of net dat ene accent anders leggen. Ik kom oorspronkelijk uit Maastricht, daardoor is het ook mogelijk een voice-over in te laten spreken met Limburgse of Brabantse tongval. O ja, wist u dat een voice-over via pro-agency een stuk voordeliger is dan een voice-over bij het gemiddelde boekingskantoor?"

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw 0-150 woorden

Wanneer u een voice-over wenst van 0-150 woorden, dan doet Guus dat al vanaf €150,-

* 150-300 woorden

Wanneer u een voice-over wenst van 150-300 woorden, dan doet Guus dat al vanaf €225,-

* 300-450+ woorden

Wanneer u een voice-over wenst van 300-450+ woorden, dan doet Guus dat al vanaf €300,-

* Serie voice-over

U kunt er ook voor kiezen om een geheel programma te voorzien van de voice-over van Guus. Vanzelfsprekend is dit maatwerk en kunnen we geen richtprijzen noemen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Laat ons u een vrijblijvende prijsopgave doen

Terug naar Boven
Sluiten Zoom